به گزارش قدس آنلاین،سعید غفوری مدیرعامل شرکت عمران پردیس مردادماه سال گذشته در خصوص واحدهای مسکن مهر فاز ۹ قدیم، گفته بود: از ابتدای امسال (سال ۹۶) تا کنون ۶ میلیارد تومان برای دیوار حائل این فاز هزینه شده اما همچنان واحدهای فاز ۹ قدیم قابل سکونت نیست.
وی ادامه داد: برای قابل سکونت کردن این فاز دو قرارداد ۲۰ میلیارد تومانی و ۱۵ میلیارد تومانی جهت رفع موانع پیش رو در شرف انعقاد است.
وی با بیان اینکه این واحدها باید در سال ۹۱ همزمان فاز ۳ تحویل میشد، اظهار کرد: پاشنه دیوارها وحشتناک است و کار مهندسی خوبی انجام نشده است. در صورتیکه مسائل دیوارهای حائل حل شود روند تحویل واحدها از۴۵ روز آینده آغاز میشود.
اوایل مهرماه سال گذشته و چند روز بعد از عدم تحقق وعده مدیرعامل شرکت عمران پردیس، مدیر وقت پروژه فاز ۹ مسکن مهر پردیس با بیان اینکه اجرای ناصحیح دیوار حائل در دورههای قبلی مانع از افتتاح و تحویل بخشی از واحدهای مسکن مهر فاز ۹ شده است، گفته بود: در این راستا به زودی مناقصه ۲۰ میلیارد تومانی برای بهسازی این دیوارها برگزار میشود.
حمیدرضا ملکی با یادآوری اینکه ۳۹۳۷ واحد مسکن مهر در قالب ۱۵۸ بلوک توسط ۱۱ پیمانکار در فاز ۹ قدیم شهر پردیس در حال ساخت است، افزود: مجموع پیشرفت فیزیکی این پروژهها حدود ۷۳ درصد است و تاکنون ۱۴۰ واحد پروژه بتن نما مستحکم فتتاح شده (اسفند۹۵) و هماکنون مراحل تحویل را پشت سر میگذارد.
وی با بیان اینکه در پروژههای مریم یک و رُز یک ۲۸۸ واحد مسکن مهر در حال ساخت است، تصریح کرد: ۱۴۴ واحد مریم یک در حال تکمیل بوده که کار آنها تا یکماه آینده تمام می شود، ساخت واحدهای رُز یک نیز به اتمام رسیده که به دلیل حرکت دیوار حائل نیازمند بهسازی است.
وی با بیان اینکه مشکل ما در این پروژهها حرکت دیوار حائل است، گفت: از همان ابتدا با درایت مدیرعامل کنونی شرکت عمران پردیس و اعضای هیئت مدیره حل این مشکل در دستور کار قرار گرفت. در نهایت برآیند این تلاشها منجر به ورود یک تیم متخصص ژئوتکنیک و امضای قرارداد با آنها شد. این تیم آزمایشات زمینشناسی و گمانه زنی ها را در عمق ۳۰ متری برای شناسای جنس زمین انجام دادند که بر اساس برآوردهای صورت گرفته برای ایمنسازی و بهسازی دیوارهای حائل بالغ بر ۲۰ میلیارد تومان منابع مالی نیاز است. قرارداد مذکور برای تایید به مجمع شهرهای جدید ارسال شده که طی چند روز آینده و پس از تایید، مناقصه آن در زمان کوتاهی برگزار میشود.
وی با یادآوری اینکه ۱۰ پروژه مسکن مهر یا دیوار حائل ندارند (یا برای آنها انجام نشده) یا دیوار حائل آنها ناصحیح اجرا شده است، افزود: زمان مورد نیاز برای اجرای دیوارهای حائل ۹ تا ۱۲ ماه است. برخی از پروژهها دارای پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصد هستند که با اصلاح دیوار حائل، نصبیات، آسانسور و رنگ آمیزی آنها در کوتاهترین زمان ممکن انجام و به متقاضیان تحویل میشود.
به گزارش تسنیم، حدود ۹ ماه از این اظهارات میگذرد و عدم تحویل واحدها این فاز به مردم نشان از آن دارد که مشکل دیوار حائل همچنان برطرف نشده است. در این بین علاوه بر بروز اختلاف بین شرکت عمران پردیس و انبوهسازان،این شرکت به تازگی بار دیگر با شرکت ترکیهای کوزو به مشکل برخورده است.
منبع: تسنیم
انتهای پیام/
نظر شما